Welkom

Hoi, welkom op mijn website!

Ik ben Jack, 40 jaar oud, en woonachtig in België.

Na 40 jaar verkennen van het leven wil ik graag mijn ervaringen met jullie delen. Wij als mensen onderling hebben veel overeenkomsten, en dingen gemeen. Echter is er een feit wat voor echt ieder levend wezen op onze planeet hetzelfde is; Tijd! Naarmate je ouder wordt lijkt tijd ook sneller voorbij te gaan, en de tijd gaat al zo snel!

Voor mij is het geheel duidelijk hoe ik mijn website ga benutten. De bedoeling is om uiteindelijk mijn complete persoonlijke leven digitaal vast te leggen. Door middel van tekst en video’s ga ik mijn levensverhaal vertellen.

Momenteel ben ik erg druk met “de beurs”. Ik ben sinds anderhalf jaar aan het investeren, en door het COVID-19 pandemie is het landschap op het gebied van de economie behoorlijk veranderd. De complete wereld staat onder druk, en niet zo’n beetje ook! Echter, na regen komt zonneschijn, vandaar dat ik momenteel erg druk ben met de beurs.

Via deze weg wil ik jullie graag laten weten dat ik druk ben met de voltooiing van een nieuw stukje content genaamd: Jack’s sessions 1 on 1 met bekende Nederlanders. Check de video voor meer informatie.

Neem ook zeker een kijkje op mijn youtube kanaal, en vergeet niet te abonneren.

Voor nu begin ik met het heden, en naarmate de website ontwikkeld zal ik beginnen aan mijn levensverhaal.

Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: