jack’s levensverhaal

Van A tot en met Z!

Na 40 jaar leven wordt het de hoogste tijd om eens terug te kijken na al die jaren! Mijn leven met geweldige ups, maar met nog diepere downs! Een tijd die zo ontzettend snel voorbij is gegaan. Uiteindelijk heeft het me gevormd tot wie ik vandaag de dag ben.

“De basis”

Een kind krijgt een kind. Mijn moeder was 16 toen ze mij op deze wereld heeft gebracht. Ik ben geboren op vrijdag de 13e. Als ik eerlijk ben dan heb ik mijn moeder nooit echt gekend, en zij mij ook niet. Ondanks dat we elkaar naar het leven stonden, hielden we ook van elkaar.

Tijdens de eerste 8 jaar van je leven wordt de basis van je karakter gevormd. Gedurende deze jaren had ik voor het grootste gedeelte geen moeder, en mijn vader was al vertrokken toen ik net 3 maanden oud was. Gelukkig is er tot mijn 18e altijd een stabiele factor in mijn leven geweest, en dat was Opa.

Vroeger had je op de basisschool de Cito – toets. Ik had de laagste score van de klas (313), wat later ook nog eens het laagste van het land bleek te zijn.

Geboren in deze woonblok, de Herptse huisjes. Een klein gedeelte van mijn leven t/m 8 verblijf ik hier.

Van mijn 3e t/m mijn 10e jaar was de Italjet 50CC crossmotor mijn aller beste vriend.

Wordt vervolgd!

Jean Alesi is voor mij als kind jaren lang een inspiratie geweest. Altijd op het randje, en soms erover. Een ongekende rijstijl!

Jean “on the edge” Alesi was een zeer spectaculaire Formule 1 coureur, met maar 1 Grand Prix overwinning! De Grand Prix van Canada, 1995.
%d bloggers liken dit: