jackvanhees.com

Hoi, welkom op mijn website!

Ik ben Jack, 40 jaar oud, en woonachtig in Belgiƫ.

Na 40 jaar verkennen van het leven wil ik graag mijn ervaringen met jullie delen. Wij als mensen onderling hebben veel overeenkomsten, en dingen gemeen. Echter is er een feit wat voor echt ieder levend wezen op onze planeet hetzelfde is; Tijd! Naarmate je ouder wordt lijkt tijd ook sneller voorbij te gaan, en de tijd gaat al zo snel!

Voor mij is het geheel duidelijk hoe ik mijn website ga benutten. De bedoeling is om uiteindelijk mijn complete persoonlijke leven digitaal vast te leggen. Door middel van tekst en video’s ga ik mijn levensverhaal vertellen. Daarnaast komt er een nieuw format voor het streamen. Twitch etc. zijn vanaf nu overbodig! Het streamen zal vanaf een nog nader te bepalen datum plaats vinden op deze website!

Momenteel ben ik erg druk met “de beurs”. Ik ben sinds anderhalf jaar aan het investeren, en door het COVID-19 pandemie is het landschap op het gebied van de economie behoorlijk veranderd. De complete wereld staat onder druk, en niet zo’n beetje ook! Echter, na regen komt zonneschijn, vandaar dat ik momenteel erg druk ben met de beurs.

Voor nu begin ik met het heden, en naarmate de website ontwikkeld zal ik beginnen aan mijn levensverhaal.

Jack

%d bloggers liken dit: